Vissza
  • 2020.12.24
  • Wittmann Ildikó

Online programok szünidőre

Wittmann Ildikó programajánlója.

BÁBSZÍNHÁZ

Szépen zengő pelikánmadár a Vojtinából

Az idén negyvenöt esztendős debreceni Vojtina Bábszínház december 27-én, vasárnap délelőtt tízkor egy különleges előadásának felelevenítésével ünnepli az évfordulót. A vetített árnyképekkel létrehozott műsor népmesei elemekre épülő történetet mutat be. A darab tervezője, Szász Zsolt, rendezője, Pap Gábor, zenél a Karikás együttes. Az előadást négyéves kortól ajánlják.

Részletek ITT

A fény születése – homokból

A Marica Produkció a legszebb karácsonyi történetet eleveníti fel különleges homokanimációval, árnyjátékkal. Az előadás megtekinthető: december 20-án, reggel nyolctól, december 26., este fél kilencig. Jegyeket a Bethlen Téri Színház oldalán lehet vásárolni.

Részletek ITT

Banyamesék

December 23-tól 2021. január 3-ig látható a Karaván Színház Banyamesék című előadása, benne két székely és egy orosz mesével. A humoros meséket a színészek bábok segítségével mutatják be.

További részletek ITT

TÉVÉ

Belle és Sebastien új kalandjai

A francia Alpokban játszódó megható történet a szerető gazdáját kereső bernáthegyiről, és a kisfiúról, Sebastienről az M2 műsorán.

December 29-én, kedden 15.25-kor láthatjuk a Belle és Sebastien – A kaland folytatódik című francia családi filmet.

A műsort hat éven felülieknek ajánlják

Részletes leírás ITT

VIDEÓ

Maszat a postán!

Vadonatúj videón látható Berg Judit író és Agócs Írisz illusztrátor, a Maszat-könyvsorozat alkotópárosa. A helyszín is szokatlan: a Postamúzeumban járnak. Nem véletlenül, hiszen a sorozat legújabb kötetében Maszat levelet ad fel. A mesét a videó végén Mórocz Adrienn olvassa fel, érdemes megnézni:

ITT

Wittmann Ildikó