Vissza
  • 2020.08.07
  • Wittmann Ildikó

Mesehajó és nyenyere

Szabadtéri rendezvények és online események gyerekeknek és felnőtteknek Wittmann Ildikótól.

ZENE

Vasárnap délelőtti nyenyere

Augusztus 9-én, vasárnap 10.30-tól Táncolj, kecske, ne állj meg! címmel tekerős, kobzos interaktív játékos barangolásra várják az érdeklődőket a középkori magyar zene világában. Közreműködnek: Zombori Györgyi (ének, tekerő) Krisztin Róbert (ének, koboz).

Részletek ITT

SZÍNHÁZ

Mese szivarosdoboz-gitárra, balafonra és…

Augusztus 9-én, vasárnap délelőtt 10.30-kor, az idei nyár kétségkívül legnépszerűbb helyszínén, a Sirály Sétányon egy verses-mesés koncerten Danny Bain mesemondó és Ágoston Béla zenész számtalan ismert és szokatlan hangszert szólaltat meg. Egészen biztosan hallható lesz Danny Afrikából hozott lopótök-xilofonja, a balafon, de debütál majd szivarosdoboz-gitárja is, amit a karantén alatt készített. A belépő gyerekeknek 1200 Ft, kísérőknek 800 Ft.

További információk ITT

ONLINE BESZÉLGETÉS

Szexuális edukáció az Apaparában

Folytatódik az Apapara: a Pagony Kiadó és Szél Dávid gyermekpszichológus, az Apapara blog és könyv szerzőjének beszélgetős élő adásaiban, fontos szülőket és gyerekeket érintő témákról beszélgetnek. A következő a szexuális edukációról szól majd – mindenkit szeretettel várnak a gép elé 2020. augusztus 13-án, csütörtökön 20.30 órától a Pagony Kiadó Facebook-oldalán élőben.

Részletek ITT

SZÍNHÁZ A MARGIT-SZIGETEN

Augusztus 8-án, szombaton délelőtt 10. 30-kor a Margitszigeti Szabadtéri Színpad előtt ingyenes előadással várja a gyerekeket és a felnőtteket a Batyu Színház előadása, melynek címe: A szegény ember gazdagsága. A népmesei ihletésű előadásból kiderül, hogy nem a pénz a legfőbb érték.

További információk ITT

MESEHAJÓ A DUNÁN

Szintén augusztus 8-án, délelőtt 11. 15-kor az A38 Hajón, élő zenekaros bábkoncert keretében látható és hallható, sőt, valószínűleg táncolható is A Kisvakond szülinapja című előadás. 

Minden további információ ITT

 Wittmann Ildikó