Óvodás

Vissza
  • 2022.03.25
  • Wittmann Ildikó

A Felhőpárna Bolognában

Wittmann Ildikó programajánlója. 

KÖNYV

Új antológia a Pagonynál

6 éves lettem! címmel jelent meg gyermekirodalmi antológia a Pagony gondozásában. A 3 éves lettem! című antológiával kezdődött, s a mostani kötettel zárul ez a sorozat, olvassátok el a bemutató cikket róla.

Részletek: ITT

A Felhőpárna Bolognában

Az IGYIC stábja jelenleg a bolognai gyermekkönyvvásáron jár. A beszámolókból kitűnik, hogy az Orosz Annabella által illusztrált antológia mind a kiadók, a szakmai szervezetek, mind a külföldi illusztrátorok körében nagy tetszést váltott ki. Sok sikert kívánunk!

Részletek: ITT

BESZÉLGETÉS

Villáminterjú Majoros Nórával

Majoros Nóra több korosztálynak ír csodaszép történeteket, egyben az Író Cimborák gyermekirodalmi szerzőcsoport és blog tagja. Most ezzel kapcsolatban készült vele interjú.

Olvassátok el: ITT

SZÍNHÁZ

Vitéz László menyecskét keres a MáraiKultban

Kemény Henrik legendás bábfigurájának, Vitéz Lászlónak a történeteiből kiindulva jött létre ez az előadás Barna Zsombor rendezésében. Lesz móka, kacagás, előkerül a palacsintasütő is. A Márai Sándor Művelődési Házban március 26-án, szombaton 10 órától lesz látható.

Részletek: ITT

KONCERT

Időmanó a MÜPA-ban

Március 26-án, 11 órától a Művészetek Palotája üvegtermében lép fel Bíró Eszter Az Időmanó kalandjai című műsorával. Ugye nem felejtitek el átállítani az órát vasárnap? Nehogy az Időmanó megkaparintsa.

Részletek: ITT

JÁTÉK

Építs együtt Boribonnal!

A Pagony Játékházban március 27-én, vasárnap 11 órától az Építs velem, Boribon! társasjátékot lehet kipróbálni. Hároméves gyerekeknek ajánlják, persze sok más játékkal is megismerkedhettek ezen a helyen.

Részletek: ITT

MESE

Vizes mesék a Mesemúzeumban

Március 21-én ünnepeltük a víz világnapját. Ez előtt tisztelegve március 27-én, vasárnap 10.30-tól a Mesemúzeumban víztémájú mesékkel várják a gyerekeket.

Részletek: ITT

Wittmann Ildikó